Lutefisk på bordet

Det ble lutefisk til nyttårsmiddag.

Det startet med en tur til Menys fiskedisk. Det var bare å åpne den pakka på kjøkkenbordet.

Det var bare å kaste seg over den med en skarp kniv.

Den måtte holdes fast og jeg skjærte fine serveringsstykker.

Det var bare å legge stykkene på et stekebrett.

Til slutt er hele fatet fullt og klart til å dekkes med aluminiumsfolie og settes i ovnen på 175 grader i 40-50 minutter.

Det ble bra.

Hva var desserten? Hjemmelaget karamellpudding, så klart. Og forrett? Kamskjell. Årets fineste nyttårsmiddag her i huset.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg